Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 27, 2012 in Festival, Rejser

Bestil festivalplakaten gratis

Bestil festivalplakaten gratis

Sekretariatet for Dansk Naturvidenskabsfestival har udviklet en række undervisningsmaterialer og undervisningsforløb som kan bestilles eller downloades gratis:

Skolemateriale til hhv. grund- og gymnasieskolen om festivalens tema Opdagelser og Opfindelser.

Fyld biblioteket med naturvidenskabelige forsøg, hvor alle kan være med. Lav batterier af citroner, pust balloner op med kemi eller byg tårne af spaghetti. DNF leverer en færdig kasse med alle remedier til forsøgene.

Send dine gymnasieelever ud på gader og stræder for at formidle naturvidenskab! Erik Bruun Olesen fra Odense Katedralskole har udviklet en fysikkuffert med et mobilt scienceshow. Fysikkufferten indeholder alle materialer til at eleverne kan arbejde med naturvidenskabelige forsøg og bagefter præsentere dem for et bredt publikum.

Avisens indhold er skrevet af elever fra 12 klasser til DNF i samarbejde med Medietimen. Indeholder artikler, reportager og klummer om vores brug af naturvidenskab og teknik i hverdagen år 2022. (avisen er gratis, men vi opkræver porto) Avisen kan bestilles her

To hæfter udviklet til grund- og gymnasieskolen til DNF. Inspirationshæftet indeholder otte artikler om fremtiden inden for materialer, robotter, genteknologi, menneske, transport, kommunikation, klima og fødevarer. Aktivitetshæftet indholder forsøg og andet materiale til de otte emner. Bestil skolematerialet her.

Til Dansk Naturvidenskabsfestival blev der udviklet tre hæfter til grundskolen: “Er der andre end os?”, “Stjernehimlen” og “Er der lys i rummet?”. Materialet er desværre udsolgt, men kan frit downloades.