Pages Menu
Categories Menu

Posted by on maj 21, 2012 in Erhvervsturisme, Rejser

Erhvervsturisme

Erhvervsturisme

Kongernes Nordsjælland er på mange måder et eksklusivt område. Smuk natur og seværdigheder, attraktioner og museer i international topklasse og topprofessionelle medspillere, når det gælder om at arrangere og gennemføre positive, vellykkede møder, kurser og konferencer af enhver art.

De får her mulighed for at tilføre Deres arrangement et væld af oplevelser, så arbejde og socialt samvær går op i en højere enhed, således at Deres budskab vil blive husket, fordi mødet i Nordsjælland blev en totaloplevelse.

I Nordsjælland findes alt fra topmoderne konferencesteder med plads til flere hundrede deltagere til de små idyllisk beliggende steder, hvor 10 – 12 deltagere får stedet helt for sig selv. Fælles for dem alle er, at de er indstillet på at yde en personlig og individuel betjening, når det gælder planlægning og afvikling af et møde.

Det nordsjællandske konferenceland ligger mindre end 1 time fra Københavns Lufthavn og nås let fra det øvrige Danmark i egen bil eller med offentlige transportmidler.

De nordsjællandske konferencesteder ligger alle i rolige omgivelser og i dejlige naturskønne områder med København, Danmarks hovedstad, flot placeret ved Nordsjællands sydlige grænse med internationale seværdigheder og et spændende og omfangsrigt natteliv, der er en storby værdigt.